Niet ingelogd

STOHA excursie Luchthaven Lelystad

Vrijdag 3 november heeft STOHA weer een zeer interessante excursie op het programma staan. Deze keer bezoeken we de Luchthaven Lelystad, de uitbreiding van deze luchthaven en de ontwikkeling van het bedrijventerrein Lelystad Airport Businesspark.

Zoals bekend is er nogal wat discussie rondom de uitbreiding van deze luchthaven. Doordat Schiphol het maximale aantal vluchten bijna heeft bereikt is het de bedoeling de vakantievluchten te verplaatsen naar Lelystad. De huidige planning is dat de nieuwe aangepaste luchthaven vanaf 1 april 2019 wordt opengesteld. Tevens wordt in de nabije omgeving van de luchthaven een bedrijventerrein ontwikkeld; door de naderende uitbreiding van de luchthaven komt deze ontwikkeling in een stroomversnelling.

Update 31-10-2017:

Als volgt de aanvullende informatie ten aanzien van de excursie op vrijdag 03 november a.s. Rond 14:00 uur start het programma met diverse presentaties. Daarom bent u vanaf 13:30 uur al welkom op de locatie. Wij verzamelen op de locatie van Boer Kok aan de Meerkoetenweg 9,  8218NA Lelystad.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen zijn meerdere parkeerlocaties noodzakelijk. Deze zijn weergegeven in de volgende afbeelding.

Om het parkeren in goede banen te leiden zijn eveneens verkeersregelaars aanwezig. Wij willen u vriendelijk verzoeken om de aanwijzingen van deze regelaars keurig op te volgen.

Bij geen tegenbericht heten wij u aanstaande vrijdag van harte welkom.

Programma

Vrijdagmiddag 3 november om 14.00 uur starten we met drie presentaties:

Na deze presentaties gaan we met de bus een rondrit maken over en langs de werkzaamheden.

We besluiten de middag met de gebruikelijke borrel met hapjes en gelegenheid om met elkaar bij te praten.

Eindtijd zal zijn zo rond 18.00 uur.

De locatie van de presentaties en de borrel is nog niet definitief bekend, dit wordt binnenkort op de STOHA-website bekend gemaakt; dus houdt dit s.v.p. in de gaten.

Heb je interesse in deze excursie dan kan je je aanmelden via de link in dit bericht of via de website van STOHA. Je kunt tevens zien wie zich ook heeft aangemeld.