Niet ingelogd

Donateurs aan het Werk

Sinds in 1976 de eerste studenten de toenmalige HTS Alkmaar met een diploma op zak hebben verlaten, zijn er dankzij hun kennis, inzicht en werkervaring honderden civiele projecten gerealiseerd en zijn er momenteel nog volop projecten in uitvoering.

Vele STOHA-donateurs komen elkaar in het dagelijks leven regelmatig tegen. Alleen weet men dat meestal niet eens van elkaar.

Ongeveer 80% van de STOHA-donateurs is werkzaam in de provincie Noord-Holland. Het kan dan ook niet anders dat aan de meeste civiele- en bouwkundige projecten samen wordt gewerkt door afgestudeerden aan Inholland, Hogeschool Alkmaar of de voormalige HTS Alkmaar. De rol die men daarbij speelt kan zeer divers zijn en kan variëren van projectontwikkelaar, ontwerper/constructeur, werkvoorbereider, uitzetter, laborant, directeur, uitvoerder, inkoper, toezichthouder, adviseur en wat al niet meer.

STOHA-donateurs aan het werk heeft tot doel om door middel van projecten in uitvoering STOHA-donateurs aan elkaar te koppelen. Via dit formulier meldt u een nieuw project aan of sluit u aan bij een reeds lopend project.

De projecten