Niet ingelogd

STOHA-borrel 18 november

Net als vorig jaar zal STOHA ook dit najaar weer een gezellige borrel houden waar alle oud-studenten van harte welkom zijn. Naast de borrel hebben we er deze keer een extra thema aan gekoppeld. We hebben Gerrit Hiemstra uitgenodigd, die een presentatie zal geven over de weers- en klimaatverandering en welke gevolgen dit heeft voor onze bouw- en infra-branche. Gerrit Hiemstra is een van de bekendste meteorologen van ons land en bij iedereen wel bekend als weerpresentator bij het NOS-journaal. Daarnaast is hij mede-oprichter van Weather Impact, een professioneel adviesbureau op het gebied van weer en klimaat.

Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn; gaarne aanmelden via de STOHA-website www.stoha.nl waar je tevens kan zien welke jaargenoten zich ook hebben aangemeld.

De toegang is gratis, dus ook de borrel, hapjes, etc !!

*) De Baan Alkmaar ligt op de drafbaan (Alkmaar ZEturf Arena), deze is te bereiken vanaf de Kennemerstraatweg, bij het Shell-station de Prins Bernhardlaan inrijden, links aanhouden, hier is voldoende parkeergelegenheid (wel betalen!!). Door het toegangshek lopen en links aanhouden dan zie je het gebouw De Baan.

Tot ziens op 18 november, namens de organisatie,

Jan Jorna, Ed Freriks en Stefan Bakker

Eerdere excursies