Niet ingelogd

STOHA-inloopborrel

De STOHA-inloopborrel is op woensdag 29 september in het AFAS-stadion in Alkmaar. Van 16.30 – 18.30 uur bieden wij de mogelijkheid voor de complete STOHA achterban om samen te komen onder het genot van een biertje, frisje, etc uiteraard met een bitterbal.

Wij zouden het leuk vinden vele oud-studenten te ontmoeten om gezellig bij te kletsen, oude contacten op te halen en uiteraard nieuwe contacten op te doen.

De toegang is gratis voor alle STOHA-ers, de hapjes en drankjes worden aangeboden door STOHA.

STOHA excursie Versterking Markermeerdijken

Een traditionele excursie met een technisch onderwerp in onze eigen provincie Noord Holland. Op vrijdag 29 oktober gaan we het project Versterking Markermeerdijken bezoeken. Dit project behelst de versterking van de ruim 33 kilometer lange waterkering langs het Markermeer tussen Hoorn en Amsterdam.

We worden ontvangen door de Alliantie Markermeerdijken, de locatie is het Informatiecentrum aan de Hoogedijk 1D te Katwoude. De Alliantie Markermeerdijken bestaat uit het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de beide aannemers KWS en Boskalis.

De inloop is vanaf 12.30 uur, het programma start om 13.00 uur met een presentatie over het project, vervolgens een bezoek aan het informatiecentrum. Daarna naar buiten en gaan we met de bus naar een aantal locaties om de werkzaamheden in uitvoering te bekijken.

Daarna komen we terug bij het informatiecentrum voor de gezellige “aangeklede borrel”, deze eindigt om 18.00 uur.

De kosten voor deze excursie incl. borrel zijn € 10,= per persoon.

Eerdere excursies